Naar content

Nieuwe attractie: Ballon Voyage

Vlieg rond in een prachtige 14,5 meter hoge ballonnencarrousel! Zwieren, VLIEGEN en rondjes draaien in een vrolijke gekleurde carrousel met luchtballonnen. Zag je ooit eerder zo’n mooie familieattractie die in het donker straalt met sprankelende lichtjes?

Dit jaar kun je in Hoorn voor het eerst een rondje vliegen in Ballon Voyage, de schitterende nieuwe attractie van de familie De Weijer. Deze fenomenaal mooie familieattractie in Franse stijl is gemaakt door dezelfde fabrikant van de zweefmolens en carrousels in de Efteling. Het is de enige ballonnencarrousel ter wereld met een mast die kan kantelen.

Met de ruime gondels voor vier personen in vrolijke kleuren is Ballon Voyage een gezellige bedoening. En over gezelligheid gesproken… Ballon Voyage is niet alleen een feest voor de allerkleinsten. Ook volwassenen mogen een rondje meevliegen! Je vindt deze fonkelnieuwe attractie op de Gedempte Turfhaven. Kies snel je favoriete luchtballon, geniet van de muziek en draai, vlieg omhoog en weer omlaag!